SOM COMPROMÍS

Este portal es tancarà el 30 de juny de 2012.

El nou web és http://compromiscastalla.blogspot.com

dissabte, 25 de febrer de 2012

Per favor, critiqueu-nos! El BLOC i COMPROMÍS a examen

Volem demanar-vos un favor: CRITIQUEU-NOS!

Volem sotmetre'ns al vostre examen. Volem saber si considereu que els regidors del BLOC-COMPROMÍS PER CASTALLA hem fet coses malament durant estos prop de 9 mesos de gestió municipal.

Volem saber en què hem fallat per a poder rectificar i millorar en les nostres funcions.

Si considereu que Joan Antoni Cerdà en les àrees de Manteniment Urbà i Medi Ambient ha comés algun error per acció o per inacció, dieu-nos-ho.

Si considereu que Lusa Monllor en les àrees de Cultura i Patrimoni ha deixat de fer alguna cosa que considereu important, dieu-nos-ho.

Si considereu que el BLOC-COMPROMÍS PER CASTALLA s'ha equivocat en algun aspecte de la política municipal, o si creieu que podíem haver fet alguna cosa que no hem fet... per favor, dieu-nos-ho.

Podeu criticar-nos personalment a l'adreça bloccastalla@gmail.com o anònimament en este mateix blog.

Gràcies per ajudar-nos a millorar.

9 comentaris:

 1. la meua critica no es per a vosaltres (bueno un poc SI) Lusa deberia estar allibera, fa molta faena i entre tots la cremareu...gracies.

  ResponElimina
 2. Respecte a cultura i patrimoni, la meua enhorabona per les activitats realitzades. Estaria molt bé tornar a fer el castalla'n rock, com a proposta per al pròxim estiu.

  ResponElimina
 3. Estaria molt bé fer el Castalla n Rock.

  Inclús fer dos dies i ficar altres estils que no siguen Rock, com Hip-Hop o música tradicional, també seria una bona idea.
  Hi ha molta música al poble darrerament.

  salut.

  ResponElimina
 4. Jo crec que les crítiques han de ser sempre constructives. Pert tant, dirvos que per part del grup BLOC, per a mi, esta fent-se una bona feina a nivell cultural. Però crec que podríeu fer un esfroç mes cap al medi ambient sobretot en el que es referix als "Tallafocs" de la serra ja que molts de forma natural s'han tornat a poblar d'arbustos i arbres i pot ser perillos. En quant a lo del Castalla'n Rock o veig una bona iniciativa sense ser presis gastar-se un dineral ja que a castalla tenim bons grups com Pellikana, Aigua llimó, Pipo rockband...

  ResponElimina
 5. La meua enhorabona a la lusa, es nota que te moltes ganes de treballar, les dos regidories que ella porta son de lo milloret, hui per hui que hia al ajuntament. Felicitats.

  ResponElimina
 6. Ara mateix no estic al poble vivint, però per tota la informaciò que m'arriva i veig per la xarxa, crec que s'està fent un bon treball. S'està treballant molt per la recuperaciò de tradicions culturals, hi ha molts projectes a prop de la recuperació de l'entorn natural,i Lusa està treballant molt dur a les seues dos regidories. Així que la veritat, crec que esteu fent un bon treball! Ànims i continueu així!

  ResponElimina
 7. Igual que amb el PP:
  No hi ha participació.
  No hi ha informació en mitjans digitals: no es publiquen en la web les actes de plens, de les juntes de govern, factures, adjudicacions... Sense informació no hi ha transparència.
  En el carrer se us acusa d'adjudicar obres sense més criteri que l'amistat.
  El govern municipal ataca als treballadors municipals com qualsevol empresari a l'ús. Esteu actuant igual que ho fa el PP en la seua nefasta i dura reforma laboral.
  No hi ha transparència en la contractació de llocs de treball. No hi ha iniciatives relacionades amb la creació d'ocupació.
  No expliqueu temes escabrosos com el regal de dècims de loteria – assumpte molt similar al dels vestits de Camps.
  Passen els dies i no s'avança, se segueix donant mil voltes als mateixos assumptes i sou incapaços de trobar solucions.
  No s'engeguen iniciatives noves.
  Us moveu exactament igual que el PP i a més esteu donant suport a un partit, PSOE, sense líder. La persona a la qual esteu donant suport és totalment ineficaç i incapaç (per no dir altres coses).
  Hi ha persones en el govern que solament estan pel seu interès personal (€) i el bé de tots els que a Castalla vivim li la porta al fresc.
  Una pena que es malgaste aquesta oportunitat. El PP tornarà sense fer absolutament res i vosaltres haureu condemnat al BLOC a 20 anys més d'oposició, no per ser el PP bo, sinó per ser els altres encara pitjors.

  ResponElimina
 8. Gràcies a tots els comentaris, i molt especialment a l'últim per la seua sinceritat.

  Agraïm les felicitacions, però necessitem les crítiques constructives per a rectificar els errors i millorar la nostra actuació.

  Per això, necessitem que ens digueu les coses que fem malament i les que penseu que podríem fer i no fem.

  Gràcies de nou i esperem més crítiques.

  ResponElimina
 9. hola a tots. en consta que a nivell general. hi ha un bon ambient en lo que respecta a la gestio del MI. i aixó inclou a Sobe i Lusa. esta clar que mai plou a gust de tots, i que a vegades, lo que a uns beneficia, a altres els perjudica. pero crec que per damunt de aixó, esta aplicanse el "SENTIT COMU" (Enhorabona). Lusa, el próxim 21-7-2012, es el 200 aniversari de la primera batalla de Castalla, i magradaria preguntarte si teniu previst fer algun tipo de acte, charla, conferencies, etc... es simple curiositat, perque magrada molt la historia del nostre poble. un salut.

  ResponElimina