SOM COMPROMÍS

Este portal es tancarà el 30 de juny de 2012.

El nou web és http://compromiscastalla.blogspot.com

dilluns, 20 de febrer de 2012

Urgent: DENUNCIEM LA REPRESSIÓ POLICIAL CONTRA ELS ESTUDIANTS EN VALÈNCIA

Tot va començar el dijous, quan els estudiants de l'Institut públic Lluís Vives de València es van manifestar pacíficament en contra de les retallades en educació. Cal recordar que la protesta era similar a la que van protagonitzar els edudiants de l'Institut públic Enric Valor de Castalla per l'impagament dels gastos corrents per part del govern valencià que els obligava a anar a l'institut amb mantes pel fred.

La policia ha reprimit la manifestació pacífica de València de manera violenta i desproporcionada per ordre de la delegada del Gobierno de España en València, l'ex-consellera del PP Paula Sánchez de León.Després s'han produït noves manifestacions i protestes que han rebut la mateixa resposta violenta contra els estudiants per part de la policia.

Denunciem l'actuació de la policia. Culpem al govern de Rajoy de mantenir a Paula Sánchez de León com a salvatge delegada del seu govern. I culpem al President de la Generalitat Valenciana, màxima autoritat del nostre país, per no protegir als ciutadans valencians, amb l'agreujant de consentir l'agressió policial contra menors d'edat.Seguiment de la repressió en emissió radiofònica: http://www.radioklara.org/emision.m3u

Seguiment a través de Twitter: https://twitter.com/#!/search/realtime/%23primaveravalenciana


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada